- 
Arabic
 - 
ar
English
 - 
en
Estonian
 - 
et
Finnish
 - 
fi
French
 - 
fr
German
 - 
de
Russian
 - 
ru
Swahili
 - 
sw
Swedish
 - 
sv

Hengityshalvaushoito

Hengitys on elämää!

Hengityshalvaushoitopäätöksen taustalla on usein sairaus, onnettomuudesta johtuva vamma tai synnynnäinen sairaus/vammaisuus. Hengityshalvausasiakkaiden hengitys on yksilöllisesti osittain tai kokonaan hengityslaitehoidon varassa.

 

Hengityshalvauspotilaan lääketieteelliset diagnoosit vaativat erityistä ja kokoaikaista hoitoa. Hoitoon osallistuu moniammatillisen tiimi, johon voi kuulua esim. lääkäreitä, hoitajia ja erilaisia terapeutteja kuten fysio-, toiminta, puhe- tai ravitsemisterapeutteja. Moniammatillisen tiimin tehtävänä on ylläpitää ja edistää asiakkaan toimintakykyä ja pidentää elinajanodotetta.

 

Keskeinen tehtävä hengityshalvauspotilaan hoidossa on asiakkaan hengityksen tukeminen, mutta myös lisäksi laadukas lääketieteellinen hoito ja tuki päivittäisiin toimintoihin, kuten esim. henkilökohtaisen hygieniaan ja  ravitsemukseen on tärkeää. Hengityshalvaustiimimme edut ovat selkeät: potilaalle tuttujen hoitajien läsnäolo lisää turvallisuudentunnetta. Tarjoamme teille ammattitaitoiset koulutetut hoitajat takaamaan turvallisen hoidon rakkaallenne. Tässä Vuovi Oy:n hoitajien kokemus kotisairaanhoidosta astuu kuvaan. 

 

Hengityshalvaushoito asiakkaan kotona on arvokasta, koska “kotona voi lähes aina olla”, siksi palvelua tuotetaan ympäri vuorokauden ja siitä syystä hoitotiimissä on useasti 4-5 henkilöä.

Oletko kiinnostunut työstä hengityshalvaushoidon parissa? Hae meille töihin!

”Kotona voi lähes aina olla”

Hengityshalvaushoito asiakkaan kotona on jatkuvaa ammattitaitoista ja arvokasta hoitoa.

Anna meille palautetta

 

Tällä lomakkeella voit antaa meille palautetta. Jos haluat, että vastaamme palautteeseesi niin jätäthän mukaan yhteystietosi.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista, joten jos haluat jättää palautteen nimettömänä, voit jättää kohdat tyhjäksi.